ChistinaSzabo
PANTING & WORKSHOP
contact me
Follow me

waxpainting

  -  Art   -  Klimt workshop

Wax painting Budapesten.

Ez a workshop többről szól mint egy ikonikus kép lefestése, ez egy saját képre való átformálás, s éppen ettől lesz varázslatos alkotás.

Mindig is hittem a színek, formák és jelképek erejében. A főiskolás éveim alatt még csak kísérleteztem vele, s figyeltem a hatását rám és más emberekre nézve is. Majd ahogyan teltek az évek és egyre jobban megbizonyosodtam a hatásáról, elkezdtem tudatosan használni a színeket és jelképeket.

Az életünknek vannak bizonyos szakaszai, ugyanúgy mint a 4 évszak mindennek van egy fejlődési, kiteljesedési, elmúlási és végül egy pihenő fázisa.

Hiszem, hogy egy szeretetre épülő párkapcsolat is több ilyen ciklust él meg, s szükséges a folytonos megújulás.
Továbbiak: https://www.selyemfestes.com/klimt-workshop

This workshop is about more than painting an iconic image, transforming it into one’s own image and making it a magical creation. I have always believed in the power of colors, shapes and symbols. During my college years, I was still experimenting with it, and I also watched the effect on me and other people.
Then as the years went by and I became more and more convinced of its effect, I began to consciously use colors and symbols.

There are certain phases of our life, just like the 4 seasons, everything has a phase of development, fulfillment, passing, and finally a rest. /www.selyemfestes.com/klimt-workshop
Leave a Comment