ChistinaSzabo
PANTING & WORKSHOP
contact me
Follow me

waxpainting

  -  Art   -  Skarupka Szabó Christina és Skarupka István kiállítása

Kedves Közönségünk, Barátaink!

Soron következő tárlatunkat szeretnénk a figyelmükbe ajánlani, a Debreceni Egyetem Közművelődési Titkárság, Kulturális és Szervezési Iroda (DE KMT) szervezésében. Kiállító művészeink Szentendréről látogatnak el hozzánk és hozzák el alkotásaikat, hogy bemutathassák debreceni közönségünknek.

Érdekes dolog ez “művészesdi”, mikor a kiállitáshoz készülő meghivóhoz kérdezték, hogy mi a “hitvallásom”. Nos mi a művészet feladata? Ki vallhatja egyáltaltalan magát annak?
Szerintem nem a külső imázs épitése és ápolása a fontos mert az önző dolog, s csak magamról szól. Tetszelegjek, s dicsérjenek?
Nekem a legfontosabb, hogy jó érzést és hangulatot keltsek az emberekben.
Kérdezte egy hölgy a hétvégi kiállitás,megnyitón, hogy nem vagyok-e féltékeny azokra akik hozzám járnak festeni?
Miért lennék? Hisz s ezt most szivből mondom nekem az a sikerélmény ha ők is többek lettek az által amit én adtam nekik. Hiszem, hogy az élet egy tükör s ha vidáman, jóindulattal viszonyulunk másokhoz akkor az tükröződik vissza. Sokan ezt naivként értelmezik, de engem ez nem érdekel mert hosszútávon engem igazol az élet.
Legyen egy napsugaras, mosolygós napotok!

Comments

 • So much info in so few words. Tolstoy could learn a lot. Gerianna Mozes Stoll

  February 16, 2021
 • Hello, you used to write magnificent, but the last several posts have been kinda boringK I miss your great writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on! Gaye Dov Raddy

  March 1, 2021
 • And to think I was going to talk to someone in person about this. Josselyn Sherlocke Fleischer

  March 1, 2021
 • I was wondering how much the eagle scout with the scout law on it is and what is the turn around time? Nydia Merle Raddie

  March 1, 2021
Leave a Comment